Valmentavaa työnohjausta verkossa

IDentifion avulla toteutat valmentavaa työnohjausta verkossa. 

IDentifio on digitaalinen palveluareena, jonka ytimessä ovat uuden ajan työnohjaus ja tutkitusti vaikuttavat ID menetelmät. Työskentely perustuu ohjattavan työidentiteetin ja toimijuuden vahvistumiseen.  

IDentifio tarjoaa verkoston oman asiantuntijuutesi kehittymiseen ja työmenetelmiesi rikastamiseen.

IDentifion avulla toteutat uudenlaista työnohjausta ja tukea verkossa asiakkaillesi. Palvelun lähtökohtana on ohjattavan henkilökohtainen kokemus,  itseohjautuvuuden lisääntyminen sekä työidentiteetin vahvistuminen. 

Työnohjaajana saat

-IDentifio-konseptin käyttöösi kaikissa asiakaskontakteissasi ja asiakasorganisaatioiden yhteistyössä

– kattavan valmennuksen identiteettilähtöiseen ajatteluun ja työotteeseen 

 – selkeän rungon ohjaus- ja työskentelypolullesi sekä sähköiset työvälineet, ajanvaraussovelluksen ja jatkuvasti kehittyvän materiaalipankin

– ammatillisen kehittämisverkoston ja oman työhyvinvoinnin tuen 

– näköalapaikan verkkovälitteisen valmentavan työnohjauksen muotoiluun ja kehittymiseen

Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.

Työnohjaaja ID Valmentajana

 IDentifio on rakennettu palvelemaan verkostossaan olevia itsenäisiä tai organisaatiossa toimivia työnohjaajia. Kaikki verkostoon kuuluvat ohjaajat ovat käyneet työnohjaajille tarkoitetun ID Valmentaja -koulutuksen. Työskentely perustuu työidentiteetti- ja toimijuustutkimuksen viitekehykseen, jossa käytetään ID menetelmiä ja näkökulmia. 

Ohjaus lähtee aina henkilökohtaiselta tasolta, asiakkaan kokemuksesta vahvistaen toimijuutta ja itseohjautuvuutta. Työnohjaaja jäsentää työskentelyn suuntaa yhdessä asiakkaan kanssa työidentiteetti-ikkunan avulla.

IDentifio-palvelun käyttö

Dentifion saa omaan ohjauskäyttöön vuosittaisella tai kuukausittaisella lisenssimaksulla. Lisenssi kattaa kolme digitaalista palvelukanavaa, ID Tuki nopeaan tukeen, ID Suunta valmennukselliseen tukeen sekä ID Tila ryhmätyöskentelyyn.

Lisäksi palvelu sisältää ID Mosaic™ sähköisen aineistovaraston sekä jatkuvasti kehittyviä työmenetelmä- ja arviointityökaluja ja verkostoyhteistyön.

 

Jotta varmistamme laadun ja vaikuttavuuden, IDentifiota käyttävät ohjaajat ovat aina myös koulutettuja ID Valmentajia.

Haluatko tietää lisää? Tilaa ID Valmentajakoulutukseen esite.